tiistai 2. huhtikuuta 2013

Suolaisen himoon: pikkuiset ruisnapit

Hertta

Ei taida olla terveellistä tapaa herkutella, mutta on varmasti pahempiakin tapoja taipua suolaisen himolle. Nämä valmistaa alle vartissa ja herkkua on.

Pienet valkosipuli-juusto-leivät:

Tarpeet:

  • Muutama pala ruisleipää
  • Pari kynttä valkosipulia
  • Juustoa
  • Margariinia






Turha tätä on kummemmin alkaa avaamaan. Leikkele leipä mukavankokoisiksi paloiksi (esim. suupala tai yhden kerran puraistava koko).

Voitele leivät ja levitä päälle murskattua valkosipulia, jonka päälle juustoa raasteena tai palasina. Ja paista vajaa kymmenen minuuttia reilussa 200 asteessa. Paista pitempään, jos haluat kovia korppuja ja lyhyemmän aikaa, jos pelkäät paikkojesi puolesta. Varo kuitenkin, ettei juusto pala.







Ja lopputulos on ihania, lämpimiä pikkuleipäsiä vaikka saunaoluen kaveriksi. Vielä, jos kaapista löytyy vähän Sriracha-kastiketta, jonka voi lisätä joko ennen tai jälkeen paistamisen, on ukkokin tyytyväinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti