Tämän postauksen kuvat puhuvat oikeastaan puolestaan.
Laiskan naisen pizzapohja:
Kahteen desiin lämmintä vettä heitetään kaksi teelusikallista kuivahiivaa ja päälle viisi desiä pizzajauhoja. Kohotellaan sen aikaa, kun muut aineet pilkotaan ja preparoidaan.
Täytteitä tähän pizzaan laitettiin:
- parsaa
- meetwurstia
- sipulia
- kirsikkatomaatteja
- mozzarellaa
Kauli taikina leivinpaperin päälle uunipellille, levitä siihen puoli purkkia valmispastakastiketta. Sitten sipulia renkaina tai muina suikaleina. Sipulin voi myös ensin käyttää kuumalla pannulla tilkassa öljyä, jolloin maku pehmenee ja käy makeammaksi. Parsat kannattaa pestä kunnolla ja leikata kova, puumainen tyvi pois. Parsat voi heittää pizzaan sellaisenaan tai laittaa ne vaikka puoliksi kuten me teimme. Parsoja voi myös esikeittää pari minuuttia. Itse tykkään, että parsassa on jotain suutuntumaa, joten heitimme ne raakoina pizzalle ja sitten mozzarella revittiin suikaleiksi vielä päälle.
Uunissa pizza sai olla noin 20 minuuttia. Asteita sellainen 225. Pitää varoa, että pizza kärähdä, mutta parsojen pitää ehtiä pehmentyä.
Tuore tuotos sai vielä päälleen rucola-hunnun ja kaverikseen Foster'sin Radlerin. Ai että kun toimi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti