Tämä koko valtakunnan valloittanut resepti ei ole voinut mennä kenelläkään ohi. The Avokadopasta. Sain Gullichenien Safkaa-kirjan ystäviltäni synttärilahjaksi, joten en keksinyt enää yhtään tekosyytä olla kokeilematta reseptiä. Etäältä olen ohjetta tiiraillut, mielessäni maistellut, mutta jättänyt trendikkäämmille kokeille.
No. Olihan se hyvää. Simppeleistä aineksista syntyy yleensä
paras lopputulos. Valkosipuli, chili, lime, suola ja yrtit tanssivat kielellä
pehmoisen avokadon säestäminä. Lehtipersiljan ja basilikan sijaan kaupasta
tarttui mukaan peruspersilja ja korianteri. Olivat oikein passeleita sijaisia.
Söin kuvan kulhollisen alle kolmessa minuutissa.
Kirjassa on kuitenkin sivutolkulla muitakin mainion oloisia
reseptejä. Oikeastaan haluan kokeilla melkein jokaista kirjan reseptiä. Eli
yritän vain pidätellä itseäni lähtemästä mukaan tähän valtakunnalliseen
vouhotukseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti