maanantai 20. toukokuuta 2013

Pasta meidän, joka olet taivaista...

Ässä

Tämä koko valtakunnan valloittanut resepti ei ole voinut mennä kenelläkään ohi. The Avokadopasta. Sain Gullichenien Safkaa-kirjan ystäviltäni synttärilahjaksi, joten en keksinyt enää yhtään tekosyytä olla kokeilematta reseptiä. Etäältä olen ohjetta tiiraillut, mielessäni maistellut, mutta jättänyt trendikkäämmille kokeille.

No. Olihan se hyvää. Simppeleistä aineksista syntyy yleensä paras lopputulos. Valkosipuli, chili, lime, suola ja yrtit tanssivat kielellä pehmoisen avokadon säestäminä. Lehtipersiljan ja basilikan sijaan kaupasta tarttui mukaan peruspersilja ja korianteri. Olivat oikein passeleita sijaisia. Söin kuvan kulhollisen alle kolmessa minuutissa.
Kirjassa on kuitenkin sivutolkulla muitakin mainion oloisia reseptejä. Oikeastaan haluan kokeilla melkein jokaista kirjan reseptiä. Eli yritän vain pidätellä itseäni lähtemästä mukaan tähän valtakunnalliseen vouhotukseen.


Nyt olen vain vaikean valinnan edessä. Kokeilenko seuraavaksi Lohi-avokadosalaattia wasabikastikkeella vai härkäcarpacciota vai pinaattilettuja vai sabayonia marjoilla vaivaivai... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti